31 mars

Min dag har varit otroligt slapp.. Jag var ute i ca en timme imorse, men de va dåligt väder så jag for hem och tittade på Joels bronsmatch som dom vann. Stackaren stukade foten på uppvärmningen, så ingen match för honom inte.
Annars har jag bara varit på afterskii, slappat hemma och längtat efter min kärlek. Han kommer imorgon och det känns ungefär som att vänta på tomten när man var liten, tiden går sakta och han kommer aldrig.. haha. 
Ska slå på nått att se och sen sussa. Morgondagen kommer bli bäst!
Kram♥
 

låten som går på repeat♥

 
She doesn't love you, like I do.
She doesn't have my name. 
However she tries, to act like it.
She'll never be the same.
 

30 mars

Godmorgon♥
Jag vaknade ganska tidigt idag av att Joel smsade, jag önskade han lycka till eftesom att dom spelar semi idag om 10 minuter. Åt lite frukost på det, fick påskägg och sen tog jag mig ut på en löprunda på ca 4,5 km. Lagom sådär. 
Jag ska se machen på livearena så länge jag orkar och sen ta mig upp i backen för att titta på tävlingen som min lillebror ska tävla i. Ikväll väntas middag på hotellet med alla andra familjer och sen får jag se vad som händer.
Kram! 
 
Påskharen var väldigt generös i år..

29 mars

Hallå! 
En otroligt hungrig,skoterluktande och trött Agnes sitter och väntar på en middag som känns allt för långt bort. 
Ikväll bjuds det på grillat och potatisgratäng i Familjen Sandsjös stuga och den smarriga lukten fyller varenda kvadratmeder. Hörs det att jag är hungrig eller? 
Idag var det dags för den årliga fisketävlingen och jag skulle väl säga att den var ungefär lika underhållande som vanligt, dvs solning + mat. Afterskii på det och nu middag. Ikväll ska jag göra samma mag+rumpövningar som igår eftersom att ångesten tränger sig på efter allt man trycker i sig här uppe och sen ska jag basta ner mig nått kilo efter det. Ha en bra kväll, kramar från mig♥
Hade tänkt att starta en frågestund, men sen dök ask.fm upp och jag insåg att jag kunde skaffa det istället. 
Så har ni frågor, kolla under kategorin länkar så har jag länkat till min ask där.

28 mars- numero deux

Vilken underbar dag! Efter mycket om och men tog jag mig ut i backen för att sitta och sola uppe i toppstugan. 
Var ute någon timme innan jag for hem till stugan igen och här har jag varit sen dess och pysslat med en massa olika saker. Tränat rumpa och mage tillexempel. Är barnvakt åt mina syskon eftersom att mina föräldrar är i Hemavan på 50-års fest så vi gick och åt på hotellet och nu är vi hemma och myser. 
Imorrn är det fisketävling, mysigt! 
Kram♥
En bild från backen idag

28 mars

Godmorgon♥
Kittelfjäll bjuder på strålande sol och vad som ser ut kommer bli en perfekt dag!
Vi åkte upp igår runt middagstid och när jag kom fram var jag rätt slutkörd så jag gick och la mig..
Jag har inga planer för dagen eftersom att jag konstigt nog inte har lust med varken slalom eller skoter. Ikväll ska jag vara barnvakt åt mina syskon och inget annat kommer väl ske. Haha.
Kramar♥

När jag saknar min stora kärlek...


26 mars

Livet är allt bra ibland! Har precis bakat lite chokladbollar, jag har Felicia med mig på skype och idag fixade jag ledigt på torsdag så jag tar påsklov imorrn! BEHÖVS. 

Jag och Fellan ska kirra privatjuridiken och sen ska jag öva på mitt nationella tal som jag ska hålla imorgon.
Ikväll väntas lite match mot Guif och sen ska jag vara utvilad imorrn hade jag planerat. 
Kram på er! 
här befinner jag mig om ca 48 timmar♥

25 mars

Godmorgon! 
Tillbaka i skolan efter 5 dagars ledighet. Har ju faktiskt inte varit i skolan sen i tisdags.
Min dag innefattar en heldel plugg och så hinner jag faktiskt klämma in lite träning här på skolan..
Har idrott alldeles strax så det väger mellan en Pw eller joggingtur. Efter skolan ska jag plugga järnet och ikväll belönas jag med tusentals pussar av Joel. 
Ska ta tag i mitt skolarbete nu och inte slösa en massa tid. 
Kramar♥

24 mars

hej på er! 
Jag fick nog den sämsta starten på helgen man kan få. Vaknade fredag morgon med en olidlig värk i magen så stannade hemma hela dagen. Mådde skitdåligt precis hela dagen, men efter en timmas sömn på kvällen var det nästan borta. Så jag kunde följa med till sundsvall på dagen för att se Ellas cup och shoppa lite. Åkte hem på kvällen med Marlene och Kin, Idag väntas dubbelmatch så sitter och äter lite frukost nu. Ska snart bya om och sen bär de av mot gamlia! 
Kram på er♥

21 mars

Bloggen har legat nere, och den uppdateringen jag lovade blev inte av alls. Beror helt på att jag knappt gjorde någo annat än sov igår när Joel var i skolan och pluggade bara en kortis. Iallafall har jag haft mysiga dagar och nätter uppe i skellefteå, utan att vi gjort någonting egentligen. Min lillebror fyller år idag, och det var egentligen tänkt att vi kanske skulle åka upp och se Joels match ikväll men nu verkar det inte bli så.. Ska plugga lite franska nu och kolla igenom kriterierna för svenska nationella. Kram♥   
kom vår,kom!

19 mars

Tjing! 
Kom hem från skolan alldeles nyss och satte mig precis med mitt svenska tal. En vecka kvar tills jag ska hålla det, och det går inte framåt alls i skrivandet. Känns sådär... När jag känner mig färdig med skrivandet ska jag packa min väska, åker ju upp till Skellefteå nu under utvecklingsdagarna och sen ska jag träna ikväll. Kommer fram 12 i natt och de ska bli så otroligt jätte mysigt att krypa ner i Joels säng då. Har en del plugg att ta tag i där uppe, bland annat mitt tal och bara vila upp mig för de här sista veckorna innan lovet!! 
Lär ju uppdatera var och varannan timme där uppe när joel är i skolan, haha.
Kram på er♥
 
45524_546232908732523_1339668757_n_large
Tumblr_mjv0boxxe91s7bjg0o1_500_large

18 mars

Hej på er! 
Min dag har varit helt okej, rätt trött eftersom att Joel var här igår så det blev någon timmes mindre sömn än vanligt. 
Jag körde mitt konditionspass me linnea på idrotten och sen var det bara en rätt skön dag efter det. Ikväll var träningen inställd och vi gick och såg dalens herrar istället, kul det också! 
Ska sova alldeles strax, godnatt!♥

16 mars

Vilken underbar dag det har varit idag! 
Vädret satt ju som en schmäck och vår match mot vindeln resulterade i vinst, vilket betyder att vi gått rent genom hela serien nu alltså! Efter matchen skrev Joel att han hoppar av i Umeå i natt så jag kommer bli väckt av en masssa pussar mitt i natten och det ser jag sååååå fram emot! Vi har inte en enda plan för morgondagen men det brukar vi lösa jätte bra ändå. Jag ser på fångarna på fortet nu med mamma och August, efter det ska jag se filmen som går på 4an och sen somna i stor längtan efter Joel. Kram på er♥

15 mars

FREEDAG! Åhh vad skönt. Vi fick dessutom sluta en timme tidigare idag så det var super bra! Drog hem direkt och la mig i soffan, somnade där någon timme och gick sen ut och städade mitt rum och ren bäddade! Längtar redan tills jag får sova.. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag kanske skulle hitta på något med Josefin men annars är jag bara hemma och ser på tv. Imorrn är det säsongens sista match och vinner vi den har vi gått obesegrade genom hela serien, wihoo! 
Kramar på er!♥
Idag har jag och mitt hjärta varit tillsammans i nio månader♥ Vilken lycka den där killen utstrålar, han gör mig till världens lyckligaste!

Kvällsfika

Nybakade hälsoscones med en massa nötter och lite te

 


14 mars

Hej på er kära vänner! 
Jag kom hem från skolan ganska nyss, blev väldigt mycket senare än när jag egentligen slutade.
Vi hade idrott sista lektionen, jag och linnea tränade intervaller och ben + rumpa. Styrketräningen drog över rejält så vi blev klara med allting halv fem och så var jag hemma 20 minuter efter det. Blev lite mer benträning på vägen hem då jag cyklade i uppförsbackar ungefär hela vägen med växeln fast frusen på 6an.. Haha! 
Kommer inte träna innebandy ikväll, eftersom att alla matcher plus detta gjort mina ben möra och en till match väntar på lördag. Ska ha en myskväll är hemma och bara varva ner. Så skönt!! 
Kram på er♥
jeans- ginatricot, svart tubtop- hm och paljettkofta- bikbok

13 mars

Hej på er! 
Jag har uppdaterat otroligt dåligt men det finns anledningar till detta. När jag kom hem från Kittelfjäll i söndags var jag otroligt trött, när vi kom hem runt nio la jag mig i sängen, pratade lite med Joel och sen somnade jag.. Min måndag handlade bara om busskort, det strulade på morgonen och när jag skulle fixa nytt efter skolan slutade det med 2 timmars kö. När jag kom hem for jag nästan direkt på match och krossade dalen litegrann!! 
Igår var jag hos Joel eftersom att vi inte hade träffats på två veckor annars och vi hade det precis lika mysigt som vanligt. Nu är jag på skolan och har grupparbete, börjar känna mig krasslig men biter ihop och spelar match ikväll mot ersboda!
Kram♥
 
 

10 mars

Vädret i Kittelfjäll är inte på topp. Blåsigt och rätt molningt, det resulterade i att jag låg inne länge imorse och bara körde skoter en halvtimme med en tolkande lillasyster bakom och sen gick in igen. Packade direkt jag kom in så vi   kommer hem någon gång. Kollade nyss klart på Vampire diaries eftersom att jag missade det igår och nu ska jag titta på någon serie på apple tvn. Kram på er så hörs vi senare någon dag!

9 mars

Min dag har varit så otroligt bra!! Vaknade runt nio och klev upp direkt. Kastade i mig lite frukost och tog skotern med pappa upp på rissjön. Hängde där någon timme och for sedan hem och grillade med dom andra. Slalom efter lunch och sen lite afterski. Vi käkade lite pizza på hotellet till middag och sen såg vi mello i baren tills vi gick hem. Ligger bara i sängen nu och ska sätta på Vampire diaries som jag missade ikväll. Imorrn åker vi hem och det suger..
Godnatt på er!♥

8 mars

OJ, vilken underbar dag! Inte ett moln på himlen och jag har spenderat precis hela dagen utanför stugans väggar. 
Innan afterskiin var vi ute i backen, underbar offpist och backar!! Efter det tog jag en sväng på skotern till affären för att handla lite åt mamma och sen direkt till afterskiin. När den var slut träffade vi våra kompisar som vi träffade i Grekland för flera år sen, så jag och mamma tog med Kerstin på en skotertur upp på fjället precis innan det blev mörkt. Väntar på att middagen ska bli klar, så att jag kan ta en dusch och sen vet jag inte om vi går till någon annan stuga ikväll eller om vi mest hänger här
Kram på er!♥
såhär får man se ut i fjällen..
 

7 mars

Go' kväll! 
Jag ligger just nu nerbäddad i min underbara säng i min underbara stuga. Jag älskar att vara här! 
Bara Joel som saknas och så hade allt varit helt perfekt. Jag och pappa lämnade Umeå halv 6 imorse och därför är jag beredd att sova alldeles strax. Vi var ute och körde skoter idag, några fiskade men jag latade mig mest vid elden eftersom mina ögonlock var otroligt tunga.. Vi kom hem tidigt och efter det har jag spanat in massa grejer på internet som jag förmodligen ska beställa hem här framöver..Man mår så bra av det! :D 
Kram och godnatt på er! ♥
Den här ser jag som ett måste i min garderob till sommaren! 
 
Jag behöver dessutom ett par nya springskor, så tog min friheten att designa mina egna.
Dessa får det bli!!!
 

6 mars

Godmorgon! 
Min kväll igår var både mysig, rolig och underbar! Hockeyn var rolig på många sätt, vi satt nära modo-klacken och därav blev det otroligt många skratt. Vi myste här hemma till en bra film efter det och så fick jag sen somna tryggt i min älskades famn. Det är min sista dag här i Skellefteå och ångesten börjar smyga sig på..Kittefjäll lockar inte lika mycket som det borde just nu, men ska bli skönt att träffa min familj igen. 
Ska klicka igång en film alldeles strax och vänta på Joel. 
Kram på er!! 

5 mars

Hej på er! 
As usual, när Joel är på träningen ligger jag i sängen med gossipgirl rullande avsnitt efter avsnitt. 
Såg nyss klart fjärde säsongen så ska alldeles strax börja med femte. Eftersom att diskhögen är flera meter hög (skämtåsido), tänkte jag som hockeyfru ta tag i den och få extra pussar när Joel kommer hem. Ska ta en lååång dusch efter det och fixa mig lite grann så jag känner mig fräsch. Kanske går in till stan senare, hittade en skitfin kofta/jacka på rean för 150 kr, och mitt shoppinsug är otroligt.. Ikväll väntas hockey, en mysig filmkväll och en underbar sista natt! Imorgon runt middagstid går bussen hem till Umeå och senare bilen till Kittelfjäll. 
Kramar från mig♥
 
 

4 mars

Hej mysisar! 
Jag ligger hemma i lägenheten nu och har sett film sedan Joel drog på träning för ett par timmar sen. Har känt mig yr hela morgonen så det passade helt perfekt. Väntar dessutom på ett sms från honom ifall dom har fys eller inte.. Håller tummar och tår för att det bara står is på schemat idag.. Ska nog iallafall hinna ta en dusch innan han kommer hem, sedan får jag se vad vi två hittar på.
Kram på er♥
 

3 mars

Hej på er! 
Sportlovet är äntligen här, och jag är äntligen i Skellefteå! Jag och Joel har bara haft en lugn dag med lite mys och sen en sväng på stan. Finns ju inte mycket att göra här så vi ska väl mest ta det lugnt i lägenheten resten av dagen. Uppdaterar er senare eftersom att jag inte har mycket att komma med just nu
Kram på er♥
1. Man kan ju tro att de vann SM, men de gick bara vidare till sm-slutspel...
2. Hjärtat och jag innan bion igår.

RSS 2.0