31 maj

Hellooo sunshines! 
Har precis kommit hem från yran där jag varit och hejat på Gullansgranater. Trevligt var det men otroligt varmt och jag har såklart, som vanligt bränt mig på axlarna. Jag och Elvira hade båda två plugg så vi fick fara hem. 
Har gjort bort alla mina prov för den här terminen och har bara en restuppgift kvar nu som ska vara inne på onsdag. 
Ska se till att göra så mycket jag kan på den nu så även jag kan ta sommarlov. Joel kommer hem om några timmar, så jag ska ta mig till rödäng för att äta middag med hans familj. Imorgon ska vi på yran och festen på kvällen med Ellen, Bea och Jonte. Kommer kanske bli hur bra som helst!
Kram på er!♥

29 maj

Hallå! 
Jag har precis kommit hem från en promenad med mamma och pappa, och sitter just nu och kollar runt på datorn. 
Har gjort bort ett ekonomiprov idag och äntligen fått fixa mitt hår. Otroligt blondt blev det, men nöjd som tusan är jag. Hittade även en söt klänning på stan som jag tänkte ha på skolavslutningen. Jag har inte så mycket mer att säga än det, så tänkte bara visa håret och klännigen och sen är det slut för idag.
Kram och godnatt!♥

28 maj

Hej! 
Under helgen har jag umgåtts med Joel och hittat på en massa olika grejer. Spelat lite brännboll och sånt där.
Följde dessutom med honom spontant till Skellefteå på söndagen och stannade där tills igår morse. 
Idag slutade jag halv elva och följde då med hem till Ellen för lite lunch med henne och Bea. Sen har vi bara hängt på stan och nu är jag hemma och vilar. Klockan sju ikväll ska jag springa blodomloppet och efter det gå igenom lite ekonomi och matte eftersom att jag har prov på det imorgon. Kram!♥

24 maj

Hallå  på er!
jag ligger just nu ute i solen och solar mig som bara den. Hur skönt som helst är det!!
Har byggt ett litet solskydd för min dator och hade tänkt sätta på något avsnitt av något roligt program. 
Under den här dagen har jag inte gjort så mycket mer än att varit i skolan, städat rummet och solat.
Min kväll ser mycket bra ut då jag ska träffa några kompisar, köpa pizza och sen äta den ute och mysa hela kvällen. Vid halv nio ansluter Joel till oss och efter det får jag somna i hans famn. 
Kram!

23 maj

Oj, jag har inte ägnat en tanke åt bloggen.. 
Kan i och försig bero på att jag har tränat och umgåtts med kompisar varenda kväll i veckan och inte öppnat datorn sen i tisdags eller något liknande. Iallafall hade jag och Joel det jättebra i Luleå, vi spelade hockey, åt god mat inne i luleå och såg på esc. Under veckan har jag avverkat franska hörförståelse, svenska redovisning och ett mattenationella. Nu är det bara en inlämning kvar och några muntliga prov. Tjoho! 
Ikväll väntar coopertest och att ta de lugnt. Är så himla slut i kroppen att helg passar mig perfekt.
ska kila nu, kram!♥ 
Två bilder från instagram.
Mitt fokus på hockeyplan, och hjärtat mitt framför båten vi åt på i Luleå.

17 maj

Hej på er! 
Jag är på bussen påväg upp til skellefteå nu och är alldeles strax framme. Trött och ofräsch känner jag mig så ska ta en dusch när jag kommer fram och krypa ner i sängen, underbart! 
Joel tränar till sex och efter det har jag ingen aning vad vi ska hitta på, men jag hoppas verkligen att vi är utomhus i det vackra vädret som Sverige äntligen bjuder på!! 
Det vi alltså ska göra i helgen är att åka upp till Luleå med hans pappa och lillebror. Vi ska spela hockey (Ja, det finns tydligen is kvar) och bo på hotell, så det kommer bli mysigt! Har världens tyngsta väska med skridskor och grejer så kommer knappt orka bära den till lägenheten. Kram på er!


16 maj

Hej alla finisar!
Jag har precis ätit mig helt full och skypear med Joelmannen. Jag har inte gjort mycket alls idag då jag halva skoldagen började bli hängig så jag har bara tagit det väldigt passivt hemma för att vila. Dessutom strular mina benhinnor så någon träning blev inte heller av, vilket inte var roligt alls. 
Snart är det dags för sveriges kvartsfinal och magkänslan jag burit med mig hela dagen säger att dom vinner.
HEJA SVERIGE! 
Jag skriver mer imorgon och uppdaterar er då hur jag spenderar min helg, lite speciellt är det allt. 
Kram♥
en liten ledtråd....

En värdefull kväll

Jag har spenderat min kväll med en vän som står mig himla nära hjärtat. Hon är så fin. Vi tog en sväng ner till älven där vi myste och pratade ut om varenda ord vi behövde få sagt. Världsvän<3


15 maj

Efter en dag som har inneburit ett avklarat nationellt prov känner jag att jag är värd att ta det lugnt.
Även om jag råkar ha ett matte nationella nästa vecka.. Jag slutade tidigt som varje onsdag idag och har sen dess varit med mamma på massa ärenden runt om i Umeå. Nu tänkte jag se ett andra avenyn avsnitt, äta lite och sen kanske plugga en liten stund. Bara för att få bort de skuldkänslor som kommer om jag inte gör det. 
Ikväll kommer Klara hit, vad vi hittar på återstår att se men bra kommer det bli.
Kram♥
Jag och Joel har dessutom 11 månader idag, finaste killen på jorden♥

14 maj

Gud vad trött jag är just nu. Min kväll har bestått av tester i form av beep. Det gick helt okej bra och eftersom att jag aldrig sprungit det förut har jag inget resultat att jämföra med, det får vänta tills senare i sommar. 
Jag har inte gjort så mycket mer än så idag, trots att jag behöver plugga har jag knappt tagit tag i det och mer slappat typ. Tänkte sova alldeles strax och göra mig redo för nationellt prov imorgonbitti. 
Godnatt♥

13 maj

Hallå där, det var ett tag sen sist! 
Anledningen till min frånvaro är helt enkelt för att jag varit i Skövde utan internet. Har haft super mysigt och träffat släkten. I torsdags gick bilen från umeå halv sju och tog oss ner till Västerås. Där vi stannade för att hälsa på min släkt och fira farmor. Vi gjorde inte mycket mer än myste och dagen därpå gick bilen mot skövde. Där träffade vi resten av släkten över en middag i stugan och hade väldigt trevligt. Har knappt träffat alla sen september. I lördags shoppade jag lite och umgicks med min kusin och mitt kusinbarn. 
Idag har jag avklarat ett kursprov i franska, vilket är bland det skönaste denna vecka.. Ska plugga hela dagen idag till mitt juridikprov imorgon och sen även avklara ett muntligt nationelltprov i engelska. 
Nu är det dags att hårdplugga fram tills träningen ikväll. Kram♥

Shopping

Det blev några saker som fick följa med hem.. Body misten luktar gudomligt! Lär användas flitigt i sommar!


8 maj

Hur kommer det sig att man sätter sig vid datorn utan ångest när man har hööögar med plugg, men när man inte har något plugg alls har man ångest för att man sitter vid datorn? Hm...Dagens funderare. Jag sitter alltså nu vid datorn, när jag egentligen har en stor hög med plugg att ta tag i. Tänkte sitta här tills jag ska på stan och sedan plugga och packa fram till halv nio ikväll då min kärlek kommer hit. Gud vad mysigt. Imorrn åker jag till Skövde med min familj och spenderar resten av långhelgen där. Har inte mycket mer att informera om! Kram♥

6 maj

God dag! 
Jag sitter just nu och pluggar franska så det bara visslar om det. Jag har alltså fått ett häfte på lätt 100 sidor som helst ska gås igenom innan nästa måndag då kursprovet skrivs. Franska är ju inte mitt toppämne så det är något jag måste gå igenom. Ikväll väntas fys, tjoho säger jag bara! Efter det tänkte jag faktiskt test träna fotboll med div.4 laget som skapats i Sandåkern. Testa om det är något jag vill hålla på med i sommar eller inte! 
Jag måste återgå till mitt häfte nu, kram på er!

5 maj

God eftermiddag. 
Vi har nyss varit och lämnat av Joel på bussen och nu sitter jag ensam hemma och ser på andra avenyn. 
Bowlingen igår blev riktigt lyckad och jag vann oväntat nog en av serierna. Efteråt grillade jag och så hejade vi fram Sverige till vinst! Ikväll ska jag vara med Elina och jag vet inte riktigt vad vi hittar på, men en myskväll tror jag faktiskt stod på schemat. Kram på er!
vi spelade lite hockey idag innan han for och jag fick linda min första klubba! :D 

4 maj

Hej på er! 
Jag och Joel vaknade rätt tidigt idag av att min käre bror väckte oss. Vi har sen dess varit på stan och tagit det väldigt passivt. Om ca 5 minuter kommer Joels föräldrar och hämtar oss. Vi ska nämligen spela lite bowling vi två, min lillebror och hans kompis. Det kan ju bli väldigt mysigt det. Vi tänkte grilla här ikväll också och göra en riktig brak middag. Gud så mysig och herre vad gott! Kram på er jag uppdaterar er kanske under bowlingen med massa bilder.

3 maj

Hej på er! 
Jag vaknade på helt fel sida idag, med ett engelska nationella på det blev det bara värre. Allt gick fel hela skoldagen och jag är så trött att jag ligger inne med datorn istället för att vara ute i det fina vädret. 
Dock funderar jag på att ta mig ner på stan en snabbis efter jag kollat på lite Andra avenyn och fixa några grejer. 
Vad kan jag tyvärr inte dela med mig av. Jag är barnvakt till lillskiten där nere ↓ i helgen så tänkte laga mat, se på hockey med honom och invänta hjärtat mitt hela kvällen. Kram på er!
Sen tänkte jag även tillägga att jag bytt nummer, om det är någon som har hört av sig utan att få svar. 
Hör av er om ni behöver det! 
 

Träninglista

Angående frågan om min träningslista så tänkte jag lägga ut den nu. 
Däremot är jag så otroligt jävla oteknisk så jag hade lite problem med att länka.. så ni får en bild på den istället! 
Jag har precis kommit hem från träning, jätte skönt! Det har inte hänt så mycket idag förutom att vi var på någon alkoholföreläsning på samhälls som var liite creepy men intressant. Nu ska jag skypea med hjärtat mitt och sen se lite andra avenyn. Godnatt och kram på er!♥

1 Maj

Hallå! 
Jag och Joel har haft en mysig dag här i Skellefteå och vi har mest tagit det lugnt. 
Joel kom hem från träning för ett tag sen och står nu och steker pannkakor som vi tänkte äta nu framför en film. 
Imorrn kring halv nio tar jag bussen hem och har en relativt skön dag i skolan sen. 
Den där träningslistan jag har lovat lägga ut, tänkte jag lägga upp när jag kommit hem till Umeå igen. 
Kram på er!
photobooth får stå för bilderna ikväll.

RSS 2.0