en massa mysdagar

Hej på er! 
Jag har haft några supermysiga dagar i skellefteå med joel. Kom dit lördagkväll sent efter att spontant bestämt mig för att åka. Hans nya lägenhet blev jättebra. Jätte mysigt verkligen. Vi solade i söndags och dagarna efter det var vädret jätte tråkigt så vi har mest legat inne och sett en massa film. 
Jag har börjat jobba igen idag och har bara sju pass kvar nu. Shit vad jag kämpat med detta jobb precis hela sommaren. Kommer vara så värt det i NewYork senare i höst. Jag tänkte lägga mig i sängen nu och sen sova, ny jobbdag imorgon. Kram på er.
har tänkt lägga ut en massa bilder ifrån Sicilien senare, måste bara ta mig tiden att ladda in bilderna på datorn!
 
 

VIIILKET VÄDER....

och jag ska jobba. mitt på dagen. vilken jävla tajming.... Jag ska alldeles strax fixa lunch och sen cykla till jobbet. 
Igår var jag & min familj på bettnäs och jag fick äntligen ta igen alla soltimmar man missat när vädret varit piss. Träffade även felicia &  clara som jag inte träffat på ett bra tag! Ikväll ska jag träffa Klara som jag inte träffat på eeevigheter. 
Kram! 
 

jobbdags

Hallå på er! 
Som ni märker uppdateras det inte mycket alls, men det beror helt enkelt på att det är sommarlov och då spenderar jag mina dagar med familj &vänner inte framför en dator:) Imorse pussade jag min kärlek hejdå och nu börjar det igen, pendlandet och alla hockeymatcherna... Jag har städat upp i mitt rum, kirrat lite lunch och ska alldeles strax cykla till maxi för att jobba. När jag kommer hem har äntligen min familj kommit hem så då har jag tänkt vara med dom och såklart träna en sväng också. 
Kram! 
 
 
 

Biomys

Hallå!
Just nu sitter jag och Joel på bion och väntar på att vår ska börja. Vi ska se the way, way back någon komedi tror jag. Idag har vi spelat minigolf, haha fyfan vad jag sög.. Sen har jag jobbat och nu väntas bio. Imorgon ska jag skjuta på Camilla kring 12 och sen jobba ännu mer. Kram på er!


En träningsdag!

Hej på er! 
Vilket skitväder vi har här i Sverige, så himla tråkigt att komma hem till...
Jag började min dag med ett löppass och lagade lite lunch efter det eftersom att jag nu alldeles strax ska cykla mot jobbet. Efter jag jobbat behöver jag handla lite eftersom att jag är hemma själv nu hela veckan och sen ska jag bege mig mot träning. Idag blir det inte mycket annat gjort än jobb och träning, men det känns skönt med tanke på att jag vankade runt med en dryg förkylning veckan innan Sicilien och knappt kunde träna där borta pga värmen. Så nu är det skönt att vara igång igen, men det känns som att konditionen har en lång väg tillbaka... 
Hoppas ni får en bra dag i det tråkiga vädret! 
Kram♥
 

Fyy, vilken seg dag

Denna dag har man inte kunnat beskriva mig med något annat ord än trött. Jag har mest legat i Joels soffa och sett serier och varit hungrig och seg mest hela tiden. När vi startade film somnade jag efter en halvtimme och nu ska jag äääntligen få sova på riktigt.
Med detta sagt ska jag vara pigg imorrn och ta vara på dagen.
Godnatt, Mvh zombien


Inget wifi

Hallå!
Nere i Sicilien hade vi knappt tillgång till wifi vilket resulteras i noll uppdatering som ni märkte. Vi har iallafall haft en underbar vecka, med bara solsken hela dagarna och en himla massa bad. Jg och Joel väntar på flyget mot Umeå och jag vill inte mycket annat än hem just nu. Kram på er!


Arlandahäng

Hallå!
Jag och Joel har precis kommit till Arlanda och sitter i skycity och väntar på resten av familjen. Våra tre dagar i Skövde var jätte bra och vi hann träffa alla i min släkt, bada, shoppa och allt möjligt. Om ungefär 4 timmar flyger vi mot varmare breddgrader och därnere vet jag ju tyvärr inte hur mycket bloggen kommer uppdateras. Förmodligen ingenting.. Kram på er


det är dags nu

Ciao! 
Har nu lärt mig hur man hälsar på italienska, emma hjälpte mig! Haha,.
Jag sitter just nu med Ella och har sett ett avsnitt av Pretty little liars, och ska ta mig en lång dusch nu. 
Om ca 2 timmar blir jag hämtad av Joels pappa och då startar vår resa. Åhh vad underbart det här ska bli! 
Ska försöka uppdatera litegrann när vi är borta men annars så blir det en ca 2 veckors paus. 
Ha det så bra i Umeå! Kram♥
 

RSS 2.0