28 maj

Gymnasiet börjar gå mot sitt slut, imorgon skriver jag mitt sista prov och det kunde inte bli bättre än att det firas in med yran. Årets roligaste helg. Dessutom kommer Joel hem så det känns bra nu. Har idag fixat lite inför balen med sminkning osv och imorgon ska jag inhandla det sista.
I nästa vecka väntas festligheter då det är kickoff inför studentveckan och sedan studentvecka med massa roliga teman och utklädningar. Är så taggad nu och kan inte förstå att jag snart tar studenten!!! 


Från i måndags då jag och bibbo lyckats klä oss nästintill identiskt

18/5

Det här med att blogga har inte hamnat bland rutinerna ännu vilket innebär kass uppdatering. Sedan sist har jag pluggat en del matte, min privatlärare har varit här torsdag,fredag, söndag och idag, så onsdag blir sista gången vi ses innan mattenationella. Känner mig faktiskt väldigt redo nu och trygg med att det faktiskt bara är 2 dagar kvar innan mitt sista prov under gymnasietiden är gjort. Fantastisk känsla blandat med stress över att det snart är studenten och att det fortfarande är en del att fixa. Men efter torsdag kan allt fokus ligga på studenten och jag är så oerhört taggad!! 
Vi hade mösspåtagning i fredags och glädjen att sätta på sig mössan var fantastisk. Det är bara att hålla ut de tre veckorna som är kvar och sedan väntar en makalös student följt av 1 vecka i Magaluf med mina toppen tjejer. Livet bjuder bara på härligheter framöver! 





15/5

Onsdagen blev lika bra som jag hade förutspått! God mat & gott i glaset tillsammans med fantastiska vänner. Avslutade kvällen på Allstar, en kanonkväll helt enkelt! Gårdagen spenderade jag på stan med Ella, framtills kl.4 då jag, Julia och Lovisa begav oss till iksu för ett pass bodypump. Sedan hade jag mattehjälp i 2 timmar med privatlärare. En fullspäckad dag! Idag väntar ännu mer mattehjälp och sedan får vädret avgöra om det blir en mösspåtagning eller ej. Så taggad på studenten nu!!! 

2 från i onsdags


13/5

En grå onsdag som ändå bjuder på glädje. Har haft en väldigt lugn dag i skolan och ikväll väntar festligheter hos Ellen som fyllt år. Middag och förfest innan utgång. Långledigt till tisdag så nu känns allt bra. 
Gårkvällen spenderades på strandpromenaden med backintervaller och styrketräning


Längesedan sist

Bloggsuget smög sig på efter ett uppehåll på flera månader. Har en månad kvar fullspäckad med roligheter. Studenten väntar runt hörnet och innan dess har jag flertalet roliga saker att vänta. Fester, mösspåtagning, studentvecka, yran. Ren glädje! Har bara några få uppgifter kvar i skolan och vädret börjar gå från kyla till värme och sol. Man är glad och lycklig just nu! 





RSS 2.0