Hem från en toppenhelg




Lördag

Har haft en väldigt bra dag idag. Vi var på en skotertur till att börja med, afterski efter det sen hann jag även med att kika på Joels match en sväng. Har gjor klart allt skolarbete, ätit god mat och bastat. Sånt här behöver jag mer av.




Kittelfjäll

Snart börjar 4,5 timmars bilresa mot kittelfjäll. Känns jätte skönt att komma iväg och få vila. Idag har de hänt en del, har haft en lektion, varit på uf-mässan, klippt mig och införskaffat mig ett par nya skor. Äntligen helg och solen skiner! Kram på er kompisar!






Skellefteå

Blev en spontantrip till Skellefteå idag. Hade egentligen inte tänkt det men längtan efter Joel tog över så det fick bli så. Idag gjorde jag bort ett matteprov vilket kändes jättebra och nu kan jag pusta ut lite i helgen. Imorrn händer rätt mycket på samma gång då jag har en lektion, därefter ska jag inspektera och kritsera olika grejer på UF-mässan och efter det klipptid. Kl 15.00 rullar bilen mot Kittelfjäll där jag spenderar helgen med snö, skoter, vila och lite "taigenplugg" för att må så bra som möjligt när nästa vecka startar. Känns så himla skönt. Kramar på er!
 

20.00

Min dag har varit upp & ner på grund av personliga skäl. Slutade tidigt och har sen dess prövat ut vår&löpskor samt pluggat matte. Kom precis hem från iksu där jag och Ellen dansar zumba och nu ligger jag slutkörd i soffan av precis samma skäl som tidigare nämnt. 


Skellefteå

Joels lag åkte ur slutspelet igår så jag fick umgås med en besviken och ledsen Joel igår. Vi har sovit ut och gått på stan idag och kl.5 ska vi på J18 match. Stannar här till på måndag. Kramar



Fredag

Hej kära vänner! 
Min fredag har varit precis lika bra som de andra fredagarna. Hade min enda lektion imorse och tog en sväng till iksu efter det. Har precis käkat lunch med mamma och ska alldeles strax gå ut för att packa väskan som ska med till Joel. Ikväll väntas slutspelsmatch där Skellefteå måste vinna för att ens ha en chans att ta sig vidare till kvartsfinal, så nervös är jag! Joels föräldrar hämtar mig och Klara klockan 3 och sen går bilen mot Skellefteå.Den här helgen har potential att bli ruskigt bra. Kramar!
Min lilla prins fyller 12 år idag! 
 
 

Tanzania 2014

Hej! 
Jag har varit otroligt inaktiv på detta område. Väldigt många andra områden också skulle jag säga. Det är något med utvecklingssamtalsdagar och att släppa allt, haha. Jag tänkte lägga in lite olika bilder från resan, dock låååångt ifrån alla för det har jag inte tid med. Ska till Joels föräldrar med några grejer, övningsköra och sedan på hockey med Ellen. 
Första resorben och häng utanför vårt rum. 
Bea och Bianca ställde upp på min "typiska Afrikabild" som jag kallde det.
Vi besökte deras polisstation och fick en inblick i hur de arbetar mot brott osv.
Mina tjejer♥
Solade lite emellanåt.
Vacker utsikt på Kilimanjaro påväg till Mnini.
Femåringarna på Primary.
Mina kompisar på Primary, de här två lärde sig alltså mitt namn och ropade "AGNES!" efter mig hela tiden, åhååh :(
Vi for på "Gracier" en kväll, ett uteställe och det var en riktigt rolig kväll faktiskt. Faktum är att när alla var på Avicii hemma i Sverige spelade de honom där. Vi missade inget, kompisar!
Tog en frukstansvärt selfie med SafariJeepen.
Sen bestämde jag mig för att sitta på den också.
Sen var vi på safari i 2 dagar (lägger inte ut fler bilder än detta pga. dåliga bilder)
Jag och mitt fadderbarn Theresia♥
barnhemmet, åhh vad man bara ville mysa med varenda en.
Badade i vattenfall.
 
En kortfattad Tanzaniaresa var det där, det är bara att hojta om mer önskas!
 
 
 

Tanzania

Har minst sagt haft 12 fantastiska dagar i Afrika. Så mycket upplevelser på kort tid. Människornas leenden kan man leva på i flera år och deras fruktansvärda levnadsförhållanden får en att tänka om 1000 gånger. Förutom de som upplevde detta tillsammans med mig är det ingen som förstår allting vi fick se och uppleva, det här måste man se med egna ögon för att förstå. Jag är så tacksam för att jag åkte till Tanzania & uppmanar därmed alla som får chansen att ta den. Det finns så mycket att berätta. Hoppas ni haft ett bra lov, det hade verkligen jag! Kramar







❤️

RSS 2.0