Sommar

Vad mycket jag har att se fram emot denna sommar. Om 10 dagar flyr jag landet tillsammans med Joel och hans familj, känns så himla bra och framförallt skönt. En dag efter vi landat hemma i Umeå flyger vi ner till huvudstaden för att stanna i några dagar innan vi reser vidare mot Skövde för ännu mera mys.Min mamma och lillasyster kom hem från Stockholm med massa shopping ikväll vilket har gjort mitt Stockholmssug ännu starkare, vill helst bara sitta på en uteservering och mysa tillsammans med min kärlek. Min kärlek som jag förövrigt har varit tillsammans med i två år just idag, finaste Joel. 
Imorgon ska jag ÄNTLIGEN till sjukhuset för att än en gång göra ett tappert försök och  hitta de fel som existerar, sen ska jag jobba på kvällen samt träna mellan detta. Älskar sommarlov, och tanken på att detta är mitt sista är hemsk. Ett längre inlägg som nu ska avslutas, godnatt och kramar på er!
Köpte min efterlängtade Pernilla Wahlgren klänning i veckan, sommarens bästa köp, älskar den!
 

Söndag

En söndag utan söndagsångest, kan inte annat än tacka! Min vecka har varit upp och ner där lättnaden av att skolarbeten är bortgjorda helt och hållet slagit ut mig och jag har velat sova hela tiden. Har jobbat hela helgen och ligger just nu nerbäddad framför en film. Brännboll & jobb imorgon, sen sommarlov. Nu lever jag livet



frisörstolen

Sitter just nu hos frisören med slingor i håret. Tanken är att slinga bort utväxten lite och få finare färg inför sommaren. Resten av kunderna fixar sig inför balen ikväll & man blir väl inte mer än avis.. Ska träffa Ellen och bea sen och ikväll väntas möte på jobbet! Kramar





Yran 2014

Vilken kanonhelg! 
Fick helg i onsdags och då åkte jag till Skellefteå för att träffa min kärlek! Åkte hem tidigt på fredagen för en regnig dag på ängarna innan jag och Bea for till mig. Båda kvällarna på festivalen var hur bra som helst där lördagen toppar fredagen en aning. Fick vara med mina fantastiska vänner hela tiden och träffade så många gamla vänner så man blev överlycklig!! Nu är det bara sista rycket kvar i skolan och det är så jäkla underbart!! 





RSS 2.0